Kakve je kulture potrebno uzgojiti? (1 Viewer)

Jasna_369

Administrator
Staff member
Joined
Saturday 12.06.2021
Messages
150
Anastazija:
" Takve raznovrsne, kakvih ima dovoljno ma večini zemljišta: malina, ribiz, ogrozd, krastavci, rajčice, jagoda, svaka jabuka. Jako je dobro ako ima višnje, trešnje, rascvjetalih. Količina, površina zasijana ovim kulturama, ne igra velikoga značenja.

U obavezne, bez kojih bi teško bilo zamislitisavršenu energetsku mikroklimu na zemljištu, odnose se takve poput suncokreta (barem jednoga). Svakako je neophodno zasijati kulture žitarica na površini od metar i pol, dva kvadratna metra - raž, pšenicu, i svakako treba ostaviti otočić ne manji od dva kvadratna metra ispod različitih trava. Ovaj se otočić ne smije zasijati umjetno, nego treba biti prirodan, i ako niste sačuvali razne trave na svom zemljištu, treba donijeti iz šume busenje i stvoriti takav otočić od njega.

Od važnosti je ne samo raznolikost nasada, nego i način njihova presađivanja, neposredan odnos s njima, zahvaljujući kojem i obavijest postaje sadržajnija. Najvažnije je ako se djelić prirode prožme obaviješću o tebi. Samo u tom slučaju medicinski učinak, pa i punoća života tvoga organizma, bit će znatno veći nego samo od plodova. U divljoj prirodi, kako je vi zovete, .. prirodi, a ona nije divlja, nego vam jednostavno nije poznata, ima mnoštvo biljakauz pomoć kojih možete liječiti apsolutno sve postojeće bolesti. Ove su biljke zato i stvorene, ali je čovjek izgubio ili je gotovo izgubio sposobnost njihova raspoznavanja."
 

Users who are viewing this thread

Top