Šamansko iscjeljivanje srcem (1 Viewer)

Drago_369

Administrator
Staff member
Joined
Thursday 24.06.2021
Messages
8
Jedna od tehnika kojom radimo iscjeljivanja je Shamanc Heart Healing - Šamansko iscjeljivanje srcem. Vjerojatno će ovo nekima biti čudno i neobično, ali iscjeljivanja radimo u astralnim razinama i to tako izgleda.

Ukratko ću vam opisati kako ja to radim.

Najprije otvaram Sveti prostor u kojem ću raditi iscjejivanje. Spajam se sa svim stranama svijeta i njihovim spiritima - životinjama. Svaki iscjeljitelj ima svoje spirite. Moji spiriti su: za istok je bivol, za zapad je kondor, za sjever je puma i za jug je krokodil. Nakon toga pozovem i ostale životinje koje se žele pridružiti iscjeljivanju. Uvijek se pojavi još mnoštvo raznih životinja. Zatim se spajam s Majkom Zemljom i Nebeskim Ocem. Poslije toga slijedi spajanje sa kristalima koje koristim i na kraju otvaram Merkabu - svjetlosno tijelo za zaštitu prostora.

Nakon toga klijenta čistim dimom i spajam se na klijentovo srce (sjećate se, iscjeljivanje srcem).

Pozivam zmaja da mi se pridruži u takozvanoj ekstrakciji ili odstranjivanju tamnih energija, entiteta i drugih sličnih bića. Često te energije imaju razne ovozemaljske oblike poput cijevi, kugli, čaša, zmija, niti, crvi... Ponekad su te energije vrlo snažne i trebam pomoć kristala Vogela kojim ih izvlačim. Te energije odlažem u zemlju da se transformiraju ili ih bacim u bujicu rijeke.

Poslije toga ponovno čistim klijenta dimom i zovem bjeloglavog orla za iscjeljivanje. On radi iscjeljivanja kljunom, glavom, krilom ili nogama. Ja dodajem svjetlost kada treba.

Nakon toga pjevam (nisam siguran da lijepo zvuči) i zveckam te ponovno čistim klijenta dimom i pozivam životinju koja želi doći da mi donese fragmente duše. Kada mi donese fragmente, oni se vraćaju na mjesto gdje je bila ekstrakcija. Po fragmente je dosada išlo 70 - 80 raznih životinja. Da spomenem nekoliko: više vrsta majmuna, tigrova, slonova, pasa, medvjeda i ostalih velikih mačaka, vuk, nosorog, žirafa, zebra, noj, škorpion... Čak se pojave i neke životinje za koje ne znam koje su. Jednom priliko se pojavila ptica poput rode, ali je bila crne boje. Nisam znao tko je i pitao sam ju. Odgovorila mi je da je ona crna čaplja. Pomislio sam da je ona izumrla i išao sam provjeriti nakon tretmana. Crne čaplje žive u Africi uz jezera i u močvarama.

Potom pjevam, zveckam, čistim klijenta dimom i zatvaram sveti prostor. Tada je iscjeljivanje gotovo.

Da napomenem na kraju da se iscjeljivanje može raditi na daljinu, odnosno klijent uopće ne mora biti fizički prisutan. Sva iscjeljivanja koja radimo možemo raditi na taj način i nije bitno gdje se klijent nalazi. Imamo klijente u Irskoj i Njemačkoj tako da daljina ne igra nikakvu ulogu.
 

Users who are viewing this thread

Top