Imate u svome životu nešto što želite iscijeliti - bolesti, odnosi, financije... možda je ovo pravo mjesto za vas :-) (1 Viewer)

Jasna_369

Administrator
Staff member
Joined
Saturday 12.06.2021
Messages
152
Dragi čitatelji foruma,
da li ste se ikada zapitali šta zapravo uzrokuje bolest, loš odnos s članom obitelji ili šefom ili možda izazovnu financijsku situaciju? Gledano iz ove stare perspektive u kojoj smo odrastali i živjeli, teško da možemo naći odgovor. U zadnje vrijeme počinju se otvarati i nove perspektive koje vam možda bude znatiželju i postajete svjesni da ništa nije slučajno i da se sve događa sa nekim razlogom. Već duže vremena istražujemo ove teme i odgovori se nalaze prilično vješto skriveni u našim suptilnim tijelima koja zadržavamo sve naše inkarnacije neovisno o našem trenutnom fizičkom tijelu. Svašta smo si ovdje napakarali kroz milione godina života naše duše. Na uzročnom nivou sadašnjih problema nađe se neiscjeljenih života, odvojenih fragmenata duše, raznih astralnih instalacija, veza, magija, uroka i još ponešto. Ako smo vas sada zainteresirali i želite saznati nešto više za neki svoj konkretan problem, javite se na mail NovaZemlja.369@gmail.com. Analiza je besplatna :)
Pozdrav,
Jasna i Drago
 
Last edited:

Jasna_369

Administrator
Staff member
Joined
Saturday 12.06.2021
Messages
152
Prije nego se s klijentom dogovorimo za iscjeljivanje, uvijek se konzultira njegova duša. Tek ako se ona složi, možemo raditi na nekoj životnoj temi.

Duša ima svoje planove i ponekad smatra da je njenom čovjeku potrebno to iskustvo. Ona u svom životnom vijeku skuplja razna iskustva. Mi im dodajemo epitete - dobra ili loša, ali za nju su to samo iskustva koja želi iskusiti. Tako da ne želi da se miješamo i to nam kaže.

Ponekad je duša isplanirala izlaznu točku (Izlazne točke duše) i svakako je želi iskoristiti. Kaže nam da je sve po planu i ako ne želimo zaraditi karmu da ne radimo iscjeljivanje. To poštujemo, ali je vrlo teško reći klijentu da se njegova duša ne slaže sa iscjeljivanjem, a on je vrlo u teškoj situaciji gdje se nazire odlazak.

Ponekad samo smatra da smo prerano naišli, da zbog postojeće karme mora još neko vrijeme biti sa određenim tegobama.

Ponekad kaže da postoje preduvjeti za naše uključivanje, pa nam ih i kaže da prenesemo klijentu. Kad on sa svoje strane odradi te preduvjete, bit će nam dozvoljeno iscjeljivanje. Ti preduvjeti su najčešće rast duše koji klijent mora pokrenuti sam, a onda mu bude dano da mu i mi pripomognemo.

Tek kada se duša složi, iscjeljivanje se može pokrenuti. To je zapravo i najčešći slučaj. Duša se uglavnom jako razveseli kad joj se obratimo, te nam da i posebne informacije koje će nam pomoći.

Tijekom iscjelivanja duša svaki put daje korisne informacije o teretu koji je skinut. Koliko miliona godina je smetao, na koliko života je utjecao, kolika je integracija u tijelu nakon skidanja, te kada možemo nastaviti sa slijedećim tretmanom i koji je to točno tretman.

Ovakvu komunikaciju s dušom možete i vi uspostaviti, samo vježbajte kako je navedeno u postu:
Razgovor sa vlastitom dušom
 
Last edited:

Users who are viewing this thread

Top