Iscjeljivanje emocija (1 Viewer)

Jasna_369

Administrator
Staff member
Joined
Saturday 12.06.2021
Messages
199
Svatko od nas u nekim fazama života prolazi kroz razne emocionalne bure, tuge, tjeskobe.... nekada ih osjećamo danima, nekada blokiramo, uglavnom razvijamo neki svoj način da se nosimo sa njima ili im samo pustimo da nas nose, uvjereni da je to jedini način. U odrastanju su nas učili razne nepotrebne stvari i nikada nitko nije spomenuo da se snažne emocije skladište u nama, gomilajući se i radeći vremenom sve više problema.

Možda ste u grupi koja ih je naučila blokirati da vas ne preuzmu... i ja sam se ovdje ponosno našla u kasnijim 20tim godinama, bez znanja da time radim razne bedeme i utvrde oko srca. Primijetila sam naravno, da sve manje osjećam, ružnog i lijepog, a nisam shvaćala zašto.

Tek zadnjih godina rada na sebi, naišla sam na informacije da svaka blokada koju kreiramo da smanjimo emocionalnu bol, zaista kreira zid isred ili oko srca koji nas čuva od te teške emocije. Svaka nova emocija, novi zid, utvrda, bedem... a svaka snažna emocija završava kao tamna kugla, bodež ili bilo kakva nakupina energije, koja onda blokira vaše protoke i uzrokuje probleme. Obično se javlja kao bol, tražeći pažnju, a ako se s time ne pozabavite, može daljnjim gomilanjem postati bolest.

Neko vrijeme sam bila svjesna da vjerojatno imam problem s nagomilanim emocijama i zidovima, i kako to već ide, kad si spreman dođe i rješenje. Naišla sam na učenje Bradley Nelsona - emocionalni kod.

Metoda je zaista fantastična i može vas riješiti nagomilanih emocija i zidova. Informaciju o emociji možete dobiti mišićnim testiranjem. Ukoliko je osobu teže testirati, može se koristiti i visak. Metodu možete sami proučiti iz knjige ili videa na youtube-u, a ako želite da vam mi pomognemo oko iscjeljivanja emocija i zidova, javite nam se na NovaZemlja.369@gmail.com

Kada radimo analizu o broju emocija na nekom problemu, taj broj prikaže samo one emocije koje su trenutno na površini, te kako čišćenje napreduje, druge emocije pakirane na istom mjestu izlaze na površinu i traže pažnju. Ono što je dobro, je da su najteže emocije uglavnom prve na redu, tako se već na početku rješavate najtežih emocionalnih tereta. Analizom smo došli da broj emocija na nekom mjestu u konačnici može porasti od inicijalne informacije 2 do 7 puta.

Dobra stvar je što se manifestacija poboljšanja u fizičkim tijelu često osjeti već nakon uklanjanja par najtežih emocija, tako da vrijedi potruditi se. Sretno s čišćenjem!
 

Users who are viewing this thread

Top