Krešimir Mišak (2 Viewers)

Alan_SP

Administrator
Staff member
Joined
Friday 11.06.2021
Messages
177
Osoba koja se bavi cijelim nizom tema u emisiji "Na rubu znanosti", te ima i izuzetno zanimljiva razmisljanja i spoznaje o svijetu oko nas, ili je mozda bolje reci, o svijetu u nama. Radi se naravno o Kresimiru Misaku.

Video je interview s njime koji je napravljen nedavno i po mojem misljenju ga vrijedi pogledati. Meni osobno je i izuzetno zanimljivo njegovo videnje "vjecnog pitanja" imamo li slobodnu volju ili je u pitanju sudbina, cega su se dotaknuli na samom kraju emisije:


Iako se mozda netko nece sloziti s njime, neporecivo je njegovo ogromno znanje i sirina tema o kojima razmislja i govori u emisiji, pa cak i to sto o nekim stvarima nije govorio.

Mislim da vrijedi pratiti sto to Misak ima za reci.
 

Alan_SP

Administrator
Staff member
Joined
Friday 11.06.2021
Messages
177
Zadnji podcast Kresimira:


💥 PODCAST NA KOJEG SE DUGO ČEKALO! 👇
🎬 TEME: razine buđenja iz matrice, duhovna lijenost i posluh za vrijeme korone, razlika između urote i paranoje, šahovska partija na svjetskoj razini, netko stvara vatrozid između čovjeka i prirode, transhumanizam, sustav koji je tlačio čovječanstvo tisućama godina sad odumire, razvijanje paralelnog društva, sinkronicitet, David Icke, chemtrails, teorija ravne Zemlje, NLO, psihodelična iskustva, Elon Musk, Metaversum, tko vlada Zemljom, agenda depopulacije, kontrolirana opozicija, zamka aktivizma, transrodna i woke ideologija, smrt, slobodna volja kao iluzija, misterij svijesti kao najvažnija tema...
⭐ Krešimir Mišak (Zagreb, 1972.) hrvatski je novinar koji se bavi graničnim područjima ljudskog znanja, rock-glazbenik te pisac znanstvene fantastike. Od 1988. radi u Obrazovnom i dječjem programu Hrvatskoga radija, a od 2002. na Hrvatskoj televiziji uređuje i vodi emisiju Na rubu znanosti. Za svoje znanstvenofantastične priče dvaput je dobio nagradu SFERA. Autor je 9 knjiga, a s grupom Hakuna Matata izdao je pet albuma.
Svakako pogledati, ako se mene pita.
 

Alan_SP

Administrator
Staff member
Joined
Friday 11.06.2021
Messages
177
Kresimir Misak 23.10 (dakle, prije malo vise od 2 tjedna) na Balkan Info kanalu:


Gost emisije "Intervju" bio je Krešimir Mišak, urednik i voditelj emisije "Na rubu znanosti". Novinar, rok muzičar i pisac naučne-fantastike. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.
Emisija je snimljena 23.10.2022. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.
 

Alan_SP

Administrator
Staff member
Joined
Friday 11.06.2021
Messages
177
Evo jos malo Misaka:


Podcast Mysterium #31 - Krešimir Mišak | KONAČNI CILJ TRANSHUMANIZMA | ZVJEZDANI RIFFOVIU goste nam se vraća legendarni Krešimir Mišak! Ovaj puta je tema novo izdanje 'Zvjezdanih riffova' pa se razgovaralo o prediktivnom programiranju u fantastici, fenomenu ravnozemljaštva, kao i konačnoj agendi transhumanista - od metaverzuma, kukaca do košnice. Otkrijte sve u novom Mysteriumu kojeg možete gledati večeras od 21 sat samo na kanalu Podcast Inkubatora!
 

Users who are viewing this thread

Top