Prisjećanje prošlih života - pilot svemirskog broda (1 Viewer)

Alan_SP

Administrator
Staff member
Joined
Friday 11.06.2021
Messages
164
Jucer sam radio prisjecanje proslih zivota i drevnih znanja, jer sam osjecao da bi mi to sada iz nekog razloga bilo vazno i potrebno.

Radi se o ovoj meditaciji:


Vec prije sam odradio jednu meditaciju, gdje je dojam o cemu se radilo u tom proslom zivotu bio puno nejasniji i slabiji. Uglavnom, bio sam na nekoj litici, nad morem, te je bila oluja, ili nesto takvog, te su neke munje udarale u mene. Nije mi bas najjasnije o cemu se radi, jos nisam osvijestio sve vezano uz tu meditaciju, mozda jednog dana i budem. Mislim da ima neke veze s upravljanjem energijom, dobijanjem energije, ali tko ce ga znati.

No, jucer je to osvjestavanje i prisjecanje bilo puno jasnije, iako ne potpuno jasno. Putovao sam kroz svemir, izmedu planeta, zvijezda... I u jednom trenutku sam shvatio da sam ja zapravo svemirski brod. Da ono sto osjecam, zapravo osjeca taj svemirski brod.

Dalje sam shvatio da sam zapravo bice, covjekoliko bice, koje se na nekakav mentalni nacin spaja na brod u jednoj posebnoj prostoriji i na taj nacin upravljam tim brodom, te brod na jedan nacin postaje dio mojeg tijela. Zanimalo me da li sam sam, da li ima i drugih bica, te sam ih potrazio po brodu i oni su bili na brodu, ali u drugom prostoru, putovali su sa mnom, ali kao putnici i radili su neke svoje stvari, sto vec valjda putnici rade na putovanjima.

Ako cete raditi meditaciju, vidjeti cete da se nadete u jednom dijelu meditacije i oko zemlje s gomilom bica koja tu vec jesu. I dok sam tu stajao, prislo mi je jedno bice, pustio sam da mi pride, ali me je ono agresivno napalo. Isprva sam mislio, ok, pustiti cu mu to, ali kako mi je bilo sve neugodnije, odlucio sam da je dosta i ta moja zelja ga je odbacila od mene.

Bilo je jos drugih bica koja su stajala na pristojnoj udaljenosti, te sam to shvatio da postuju moj prostor i da me ne zele pritiskati, kao ovo bice koje me je napalo i koje sam uspio odbaciti od sebe.

U tom trenutku sam shvatio, vozio sam taj svemirski brod do zemlje, te prevozio te putnike, isli smo na zemlju u nekakvoj misiji, ciji sadrzaj zapravo i ne znam tocno. Tada sam shvatio da su putnici vec na zemlji, da je to sada taj trenutak i pokusao sam ih probuditi, aktivirati, sto sam i uspio. Dobio sam potvrdu da su oni probudeni, da je ta misija obavljenja, ili mozda bolje receno, da sada idemo u drugu fazu te misije, tko zna koje tocno. Ali, vjerojatno nesto u vezi s ovim danasnjim vremenima, za koje sam siguran da znate kakva su.

Jos sam pokusavao doznati sto je to bitno, da se prisjetim bas toga zivota, kakva bih to znanja mogao koristiti sada i ovdje, ali tu nisam imao neko jasno sjecanje, samo kao da mi je neka svjetlost "ubacena u glavu" da to tako probam opisati. Sto tocno, kako, zapravo jos nisam siguran. Mozda mi kasnije taj dio postane jasniji i razumljiviji, ali sada samo mogu reci da sam pokusao to saznati i da je ta neka svjetlost, nesto, ubaceno u mene.

Moze se reci da sam sofer u tom zivotu. I da se razvozim putnike po svemiru. :D

To je bio kraj tog mojeg prisjecanja i onog sto mislim da je svrha zasto sam osjecao potrebu da obavim bas tu meditaciju bas sada.

Ali, to zapravo nije kraj onoga sto je zanimljivo. Interesantne su jos neke druge stvari. Svi mi u zivotu ponekada mastamo o tim nekim stvarima, a cesto to znaju biti razne stvari, pa nekada i cudne. I jedna od tih mojih mastarija se tice bas toga sto je ovdje gore opisano. Da upravljam s raznim tipovima letjelica, atmosferskih, meduzvjezdanih, za vise osoba ili pak za samo jednu osobu, tj. da sam putujem po planeti ili medu planetama.

Nacin upravljanja tim letjelicama u mojoj masti je spajanje mojim umom s letjelicom. Samo posegnem umom za letjelicom i upravljam s njom na neki nacin. Nema instrumenata u klasicnom smislu, dugmadi, "volana", "joysticka", svih "klasicnih" stvari za upravljanje bilo kakvim tipom vozila. Jednostavno, um je taj koji se na neki nacin spaja s letjelicom i letjelica onda odgovara umu na naredbe.

Prema onome sto vidim u masti, ne moze svatko upravljati bas svakom letjelicom iz nekog razloga. Zasto tocno, ne znam, ali eto, ne moze svatko.

Sam proces upravljanja, u mojoj masti je takav da letjelica, njeni dijelovi i razni sustavi sa mnom razgovaraju, zapravo, to vise izgleda kao neka vrsta pjesme, pjevanja. Ako je sve u redu, skladno je, ne moram obracati paznju na nista posebno, pjesma se ori i svi smo sretni i pjevamo kroz svemir. Ako pak ima nekih problema, taj sistem trazi moju paznju bukom, "vristanjem" ili vec na takav neki nacin i onda ja trebam to vec nekako srediti, ma sto god to bilo i na kakav god nacin.

Letjelica je pri tome naravno samo produzetak mojeg tijela, ali i dalje sam svjestan svojeg pravog tijela, ali i letjelice. Od koje se mogu i odvojiti, ako je potrebno.

I tu je sada ono sto me je zainteresiralo. Ova moja mastanja koja sam opisao, sve do sada su mi izgledala kao nesto o cemu razmisljam, mastam, onako, cisto jer mi ljudi mastamo o svemu i svacemu, pa zasto ne i o tome. Ali, nakon ovoga sto sam vidio za vrijeme meditacije, a sto ako je to moje mastanje bilo zapravo moje sjecanje kako je to izgledalo dok sam upravljao s tim raznim letjelicama, ukljucujuci i letjelicu za putovanje medu zvijezdama?

Znam da je moguce i obrnuto, da je to moje mastanje dovelo do te moje vizije. Ali, sto ako nije? Jer, sve je moguce, zar ne?

Postoje cak i dobri razlozi za upravljanje letjelicama putem uma, gdje je letjelica produzetak uma, a um na neki nacin obavlja cijeli niz poslova za upravljanje letjelicama. Ali, sada ne zelim ulaziti detaljno u pricu o tim razlozima, iako sam zapravo svjestan barem nekih razloga.

Tu bih cak dodao da prema navodnim izvjestajima, NLOi koje smo do sada pronasli su imali slican nacin upravljanja letjelicama, bez vidljivih komandi, te gdje su znanstvenici zakljucili da se radi o nekoj vrsti spajanja uma na letjelicu. Koliko je to istina, ne znam, ali eto, mozda je to zaista jedan od glavnih nacina za upravljanje meduzvjezdanim brodovima?

Ako i vi zelite vidjeti da li cete imati kakvu viziju, sjecanje proslih zivota, mozete i vi probati meditaciju, tko zna, mozda sam bas ja bio sofer koji vas je dovezao ovdje, na zemlju? ;)
 

Users who are viewing this thread

Top