Prošli životi utječu na našu stvarnost (1 Viewer)

Jasna_369

Administrator
Staff member
Joined
Saturday 12.06.2021
Messages
152
Sigurna sam da skoro svatko u sebi nosi neke fobije i strahove koje ne može objasniti racionalnim razmišljanjem. Netko se boji visine, netko pauka, netko se ne osjeća dobro plivajući u dubokom moru. I koliko se god trudili to razjasniti, ne uspijevate naći događaj koji je to potaknuo. Zašto je tome tako?

Kako sam već pisala, svatko od nas je proživio puno prošlih života. Nisu svi bili traumatični, naravno :) . Po informacijama koje smo dobili, svaki četvrti život je kreirao neke traume koje ako se ne iscjeljuju, vjerojatno će tražiti pažnju u ovom i slijedećim životima. Ako se bojite visine, sigurno je tu bilo života u kojima ste završavali svoje putovanje padom sa neke litice. Za neku jače izraženu fobiju, bude i desatak raznih života u kojima se trauma samo gomilala bez iscjeljivanja.

Životi u kojima ste se utopili, prenose vam u ovaj život strah od vode. Ako se bojite pasa, vjerojatno imate jedan ili više života u kojima su vas ozlijedili. Takva je situacija sa praktički svakom traumom koju nosite sa sobom u nižim tijelima duše. Detaljnije objašnjeno u članku Šest nižih tijela duše

Bude ovdje i raznih neskladnih odnosa. Kad se malo istraži, otkriju se životi u kojima ste se međusobni ranjavali, pa i ubijali, a sada ste se našli u ovom životu da kroz međusobno pomaganje, možda ljubav ili roditeljski odnos sve to iscijelite. Duši je uvijek vodilja da se karma koja se nakupila poravna i iscijeli. Dok se to ne dogodi, odnosi su uglavnom izazovni. Nakon iscjelivanja takvih odnosa kroz prošle živote, može se dogoditi više različitih ishoda. Ponekad odnosi postaju harmonični i napetosti nestaju, a ponekad duše zaključe da kako je sada karma poravnata, nema više potrebe za zajedničkim životom i osobe se razilaze, te svako dalje slijedi svoj put.

Financijske poteškoće uglavnom upućuju da postoji više prošlih života u kojima ste radili neke akcije za svoju financijsku korist, a za štetu drugih ljudi. Dok se ta karma odrađuje "prirodnim putem", zavisno o težini "prekršaja", vi dug u neimaštini možda morate vraćati kroz puno uzastopnih života. To uglavnom ovisi o tome koliko ste patnje svojim akcijama prije prouzročili i koliko je do sada karme već poravnato.

Primjera ima bezbroj, dodat ću još neke meni zanimljive pričice nakon ovog posta.

Dobra vijest je što sada postoji više tehnika koje mogu iscijeliti ove traume. Jedna od tih tehnika je i Timeline Healing u kojoj se odlazi u taj život, malo razgleda, a nakon toga se iscjeljuju sve nastale traume koje nosimo u svojim tijelima, te se život zapečati na način da više ne može utjecati na ovaj, niti bilo koji slijedeći život.

Ako sam vas zaineteresirala za istraživanje uzroka nekih neskladnih okolnosti u vašem životu, slobodno se javite porukom ili postom ili na mail NovaZemlja.369@gmail.com
 
Last edited:

Jasna_369

Administrator
Staff member
Joined
Saturday 12.06.2021
Messages
152
U životu nam se događaju situacije kada nas netko povrijedi ili se prema nama kontinuirano loše odnosi. Naša uobičajena reakcija je ljutnja, zamjeranje, a ponekad se i danima svađamo s tom osobom u svojoj glavi. To nam oduzima puno životne energije. Kaako bi na to gledali kada bi na to mogli gledati iz malo šire perspektive? Da li bi nam to donijelo mir? Vjerojatno bi. Zapravo bi u svakoj sličnoj situaciji već unaprijed trebalo pretpostaviti da kada nam se nešto tako dešava zapravo samo vraćamo karmu. Ako u to zaista povjerujemo, to bi nam moglo donijeti mir i bez sagledavanja cijele situacije. Ispričat ću vam moju osobnu priču koja je pravi dokaz za to.

Dakle, moj bivši muž nije baš bio sjajan prema meni, U prvo vrijeme uvijek sam mu nalazila neke izgovore,pa je to sve trajalo neko vrijeme. Naročito puno izazova je bilo na financijskom planu. Moja plača je bila za sve troškove, a njegova njemu đeparac. Situacija se još i pogoršala kad je došlo dijete. Sasvim se okrenuo od nas u svakom smislu. Uglavnom loša situacija je potrajala još koju godin, a onda smo se razveli. Nikakve novce nije plačao za dijete, a ja sam znala na nekoj razini da ne smijem tražiti.

Par mjeseci prije spoznaje, u meditaciji sam više puta imala viziju mlade žene kako stoji u jezeru sa malenom bebom u naručju. Beba lagano već dodiruje površinu vode. Tu sam uvijek mislila da sam ja ta žena i pitala se zaštu ulazimo u jezero. Nekako nije bio dobar osjećaj u vezi toga.

Nakon dosta godina sa puno ljutnje i svađanja u sebi, na jednoj radionici Sala Rachelea, radili smo vježbu vraćanja u prošli život. Trebali smo uči u posljednje trenutke tog života. Vidjela sam sebe kao starijeg muškarca za volanom traktora na polju kako doživi srčani udar i lagano otplovi u visine gdje ga dočeka njegova žena. Odmah je bila svijest da smo imali troje djece. I sve bi to bilo uobičajeno da ubrzo nije došla spoznaja da je ona žena u jezeru moja tadašnja ljubavnica. Dijete je također bilo moje, ali sam se zbog svoje obitelji pravio da me se to ne tiče i nisam im pružio nikakvu podršku. Nisu imali sredstava za život i trpili su osudu okoline, pa su na taj način u jezeru skončali svoje živote.

Ubrzo sam shvatila da je moj bivši muž zapravo ta žena, i da sam ih tada iznevjerila na najgori mogući način. Ne moram vam ni reći da je moja ljutnja prema njemu zauvijek izbrisana sa zaključkom da sam i dobro prošla. Drago mi je bilo da ga nikada nisam gnjavila za alimentaciju, te da je ta karma zatvorena.

Nedugo nakon te spoznaje išla sam kod Sala na osobne konzultacije i ispričala mu ovu priču. Rekao mi je da sve vidi, da mu je drago da sam uspjela sve oprostiti i otpustiti, ali da moj bivši muž nije bio ta žena u fizičom tijelu, ali se na nivou duše javio kao dobrovoljac da mi pomogne riješiti ovu tešku karmu. Imali smo neke druge živote skupa, a za ovu se ulogu javio da mi pomogne da to poravnam.

Sve ovo mi je puno pomoglo u razumijevanju uzroka i posljedica u našim životima. Tako da se više ne ljutim (barem ne dugo :) ) kada je neka nepravda na vidiku, nego pokušavam dokučiti šta stoji iznad svega. Ništa nam se ne događa bez razloga.
 

Users who are viewing this thread

Top