Raznolikost "tereta" koje u svojim suptilnim tijelima skupljate milijunima godina (2 Viewers)

Drago_369

Administrator
Staff member
Joined
Thursday 24.06.2021
Messages
8
Tijekom milijuna godina života naše duše i mnogo inkarnacija koje smo proživjeli u raznim tijelima (da, živjeli smo u svakavim tijelima koja su bila manje ili više humanoidna, ali o tome drugom prilikom kada budem opisivao Timeline Healing), nakupljali smo razne "terete". Ima ih više vrsta i različito izgledaju. Mogu se nalaziti u bilo kojem dijelu tijela gdje imate bolest ili anomaliju. Evo da ih opišem.

Implantati su vrlo slični čipovima. Ima ih raznih veličina. Od nekoliko milimetara do nekoliko decimetara. Mogu imati i dodatne nogice ili cjevčice da se čvršće drže. Tada ih je još teže ukloniti. Izgledaju kao da su od metala i djeluju vrlo tvrdo i čvrsto.

Instalacije izgledaju kao nekakav sustav cjevčica vrlo precizno izrađen. Cjevčice su obično istog promjera i poredane paralelno, a na uglovima su polukružno savijene. Veličina im je od jednog do nekoliko decimetara. Mogu biti pričvršćene s jednom ili više cjevčica. Uglavnom su vrlo čvrsto pričvršćene.

Vanjske instalacije izgledaju isto kao i obične, ali im je veličina do pola metra i nalaze se izvan tijela.

Veze obično izgledaju kao cijev koja na svom kraju ima nekakav ventil. Cijevi su vrlo fleksibilne i savitljive, ali istovremeno vrlo čvrste. Ventil se nalazi unutar tijela, a cijev se dalje pruža van prema astralu do izvora iz kojeg ide. Izvor može biti vrlo daleko u astralu i treba se maknuti skroz do izvora.

Vanjske veze imaju na vanjskoj strani tijela kao metalne pločice koje su oblikovane prema tijelu. Imaju na sebi jednu do 4-5 kukica za koje se zakvače veze iz astrala. Slično izgledaju kao obične veze, ali nemaju ventil. Isto vode do izvora.

Vanjski utjecaji nemaju ništa na tijelu za što bi se kvačili. Oni jednostavno pritišću tijelo izvana. Mogu izgledati kao nakupine tamne energije ili kao kugle, cijevi ili čak imati promijenjiv oblik.

Laserske građevine (izgledaju kao da su napravljene od lasera) imaju razne geometrijske oblike. Ti oblici izgledaju kao da su napravljen od laserskih cjevčica. Vrlo precizno su napravljene. Dio je u tijelu, a dio izvan tijela.

I magije pokrivaju oboljele dijelove tijela. One se nalaze s vanjske strane tijela. Slične su košnicama, ali mogu imati razne oblike i biti raznih veličina i dužina. Jedna od najvećih koju sam vidio je bila preko cijele glave i vrata do ramena. Mogu biti promjera jednog centimetra do nekoliko decimetara. Bilo je slučajeva kada je bilo više užih magija na nekoliko mjesta i onda su se spajale u jednu veliku. Mogu doseći dužinu do nekoliko desetina metara.

Uroci su slični magijama po veličini i oblicima, ali je njihov "sastav" drugačiji. Izgledaju kao nakupne kukaca kornjaša koji prekrivaju jedni druge i stalno su u pokretu. Na početku mi je bila velika zagodnetka kako to riješiti, jer su stalno u pokretu i onaj koji je s vanjske strane brzo bude unutar nakupine zaštičen.

Portali mogu biti unutar tijela ili izvan. Mogu biti stalno otvoreni ili povremeno. Veličina im varira od nekoliko centimetara do nekoliko desetina metara. Kroz njih može doći do vašeg tijela svakavih teških energija, entiteta i drugih tamnih bića. Neke je izuzetno teško zatvoriti zbog njihove snage i veličine, a neke treba uhvatiti kada su otvoreni.

Tako ja vidim te "terete" koje svi nosimo sa sobom kroz inkarnacije. Ako netko ima razvijen astralni vid i njemu to izgleda drugačije, rado bih razmijenio iskustva.
 

Users who are viewing this thread

Top